Erişilebilir Seçkin Akademisyenler ile Öğrenme Süreci

Nitelikli Akademisyenler ile Uluslararası Vizyonda Eğitim
TEDÜ Akademisyenleri doktora unvanlarını yurt dışından ve Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden almış, uluslararası vizyonda eğitim anlayışını benimsemiş kişilerdir.

Akdemik Kadromuzu Görmek İçin Tıklayın!

akademisyen

Öğrenci – Akademisyen Ortak Lisans Araştırma Projeleri
Akademik Çalışma ve Bilimsel Araştırma

TEDÜ’nün üniversite bütçesinden ayırdığı bir finansal araştırma desteği olan ve yılda 2 defa proje başvurusu alınan TEDÜ Lisans Öğrencileri Bilimsel Araştırma Desteği (TEDÜ LAD) ile öğrencilerin akademisyenlerle ortak bilimsel araştırma süreçlerinde yer alması sağlanır.

Aktif Araştırma Merkezleri ile Topluma Hizmet
TEDÜ akademisyenlerinin araştırmaları, Araştırma Teknoloji ve İnovasyon Direktörlüğü ile hem ulusal ve uluslararası fonlarla buluşuyor, hem de Bilimsel Araştırma Projeleri desteği ile üniversite tarafından fonlanıyor, araştırmalarda çalışan öğrenciler tecrübelerini arttırıyor.
Aktif araştırma merkezlerinde eğitim, araştırma ve uygulama çalışmaları yapılıyor.
Cads @ TEDÜ Uygulamalı Veri Bilimi Merkezi
Ticaret Araştırmaları Merkezi